Vi är igång!

Den första ronden i årets upplaga av Uppsala Young Champions spelades på fredag kväll och gick utmärkt. Några av spelarna kom flygande direkt från andra tävlingar och hann inte riktigt i tid, men de kommer att spela sin första rond senare i veckan istället.

De flesta av resultaten gick enligt plan, men vissa överraskningar är värda att notera. Till exempel vann unga Axel Falkevall med svart mot Hampus Sörensen och Joar Östlund tog en meriterande seger mot betydligt högre rankade Arvin Rasti.

Som vanligt är vi glada över att välkomna spelare från – förutom alla svenska unga stjärnor – många länder till Uppsala, i år kommer de från Norge, Danmark, Island, Färöarna, Italien, Ukraina och Vitryssland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *